KODTÜ: ODTÜ Öğrencileri Arası Programlama Yarışması

posted on Feb. 22, 2021, 12:22 p.m.

/media/kodtu2021.png

Bu sene ikincisini düzenleyeceğimiz ODTÜ öğrencileri arası programlama yarışmamız KODTÜ ile yeniden karşınızdayız 🤯. Yarışma 27 Şubat Cumartesi Günü 11.00 - 16.00 saatleri arasında olacaktır. Yarışmaya katılmak isteyen herkes katılabilir fakat ödül sıralaması sadece ODTÜ takımları arasında yapılacaktır. Yarışmaya bireysel ya da 2 kişilik takımlar halinde katılabilirsiniz.

KODTÜ, bir programlama yarışması olup amacı sizlere verilen soruları belli zaman ve hafıza limitleri dahilinde çözecek bir program yazmaktır. ACM ICPC'e benzer bir formatta yapılacak olan yarışmada amaç soruları ilk çözen takım olmaktır.

1 Şubat - 25 Şubat arasında kayıtları devam eden KODTÜ'ye aşağıdaki linkten başvurabilirsiniz.

Başvuru Linki